Total Pageviews

Thursday, May 23, 2013

Baby ke-2 Saya =)


Assalamualaikum & Hello..
Just nak introduce my 2nd baby.. Tadaaaa..
TG-820
Free gift beserta sebuah payung exclusive tertera nama Nur Idayu
First baby tu masih elok sebenarnya cuma bateri cepat kong walaupun baru tukar bateri baru.. Since usia dia pun dah agak lama (bought in 2008 if not mistaken), tuan dia pun berhasrat memiliki 2nd baby yang lebih tough dan robust.
Nak jual macam tak laku jek
Lepas proses mengecaj 2 bateri selama 6 jam setiap satu selesai, semalam kami menge’test’ lah camera itu dengan jakunnya di pool sambil tergelak-gelak macam mak lampir.
Cun gak kan.. heh


Pendek kata , best jugak lah camera ni..  Ni antara spec2 nya:

Effective Megapixels:12MP
Environmental protection:Crushproof 100kgf
Waterproof 10m
Shockproof 2m
Freezeproof -10°c
Dustproof

Yang lain2 boleh rujuk sini. Camera ni jugak ada macam-macam mode. Antara mode kegilaan wanita kini ialah mode yang boleh jadikan kulit wajah flawless malah bagaikan kulit bayi. Macam nak menipu tu senang je.. Dalam gambar nampak comel ye tak? Tapi nak buat macam mana itu hakikat teknologi yang kita ada sekarang.. hehe
video
Video yang sempat dirakam :p



Thanks reading =)

No comments:

Post a Comment